Ελλάδα

Ψιστάκης για Κιμούλη: Φέρεται απάνθρωπα και απαξιωτικά, ειρωνικά

Έρχονται αποκαλύψεις και από άλλους πρωταγωνιστές.

Parallaxi
ψιστάκης-για-κιμούλη-φέρεται-απάνθρω-717619
Parallaxi

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Μάνος Ψιστάκης μίλησε για την συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως έρχονται νέες σοβαρές καταγγελίες για πέντε ιδιαίτερα αγαπητούς πρωταγωνιστές.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ο Μάνος Ψιστάκης ανέφερε: «Τις επόμενες μέρες θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια πολύ πιο σοβαρά για άλλους ανθρώπους, όχι για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια πράγματα. Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα. Θα διαπιστώσετε ότι λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να κάνουν ό,τι θέλουν απέναντι σε κοπέλες που μόλις έχουν βγει από τη σχολή ή έχουν κάνει λίγους ρόλους και δεν είναι ονόματα για να μπορέσουν να αντιδράσουν».

Ο ίδιος συνέχισε: «Αυτοί οι πέντε, έξι άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές είναι πανίσχυροι. Όμως αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη το κρατώ 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα. Σταμάτησε να μου μιλά εντελώς και μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια. Ο άνθρωπος αυτός, όλο το ταλέντο του, όλη τη δύναμη και την εξυπνάδα του, τη διοχετεύει στο να εκμηδενίζει τους συνεργάτες του. Στο να φέρεται απάνθρωπα και απαξιωτικά, ειρωνικά. Να με πετάει στην άκρη».

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα