Ρεπορτάζ

Αμένσιoτο: Ο έρωτας στο Twitter

Να  σε απασχολήσω; Αυτό κάνεις όλη τη μέρα. Παρακαλώ. Είχαμε τις προάλλες τη συζήτησή σου. Είσαι άφαντος στο Twitter. Σου συμβαίνει κάτι; Όχι, όλα καλά! Κάνω κι εγώ τις βρωμοδουλειές μου, μη νομίζεις. Εγώ έχω 3.000 followers και ακολουθώ μόνο 300. Είμαι βαθύ! Το βλέπω. Αν δεν είχες μουνί, δε θα ήξερες τι να τουιτάρεις. […]

Μιχάλης Αποστολίδης
αμένσιoτο-ο-έρωτας-στο-twitter-30628
Μιχάλης Αποστολίδης
1.jpg

Να  σε απασχολήσω; Αυτό κάνεις όλη τη μέρα. Παρακαλώ. Είχαμε τις προάλλες τη συζήτησή σου. Είσαι άφαντος στο Twitter. Σου συμβαίνει κάτι; Όχι, όλα καλά! Κάνω κι εγώ τις βρωμοδουλειές μου, μη νομίζεις. Εγώ έχω 3.000 followers και ακολουθώ μόνο 300. Είμαι βαθύ! Το βλέπω. Αν δεν είχες μουνί, δε θα ήξερες τι να τουιτάρεις. Δεν είναι έτσι. Σήμερα έβαλα φωτογραφία από τις γόβες μου. Γενικά ό,τι σκέφτομαι το λέω. Δεν είμαι τόσο αυθόρμητος. Ή απλά δεν έχω 12ποντα. Ξενέρωτος είσαι. Όπως κι αν τη φορέσω, η μάσκα μου με στενεύει. Διασκεδάζω διαφορετικά. Εμένα όταν με κόβει η κιλότα μου το λέω! Γιατί δεν ακολουθείς τον Τάδε; Είναι απίστευτος ο τύπος! Ούτε το Θεό δεν ακολουθώ αν δε με ακολουθήσει κι εκείνος. Θα μπορούσες να βάλεις έστω μια φωτογραφία σου! Δε σουφρώνουν τα χείλη μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα. Ας με περνάνε για άσχημο κι ηλίθιο. Για ηλίθιο σίγουρα σε περνούν. Τι κείμενα είναι αυτά που ανεβάζεις; Συνήθως άλλων μπλόγκερ. Έχουν μέσα τα καλύτερα τουίτς.

Κανείς δεν τα διαβάζει. Ενώ τα δικά μου… Άλλο εσύ. Μου χαλάς τη διάθεση. Δε μπορώ να διαβάσω ολόκληρα κείμενα ρε παιδάκι μου. Κι εγώ δεν έχω τι να πω σε ανθρώπους που δεν ακούνε. Δεν πιστεύω να το λες για μένα… Ξέρεις ποιοι μου τη σπάνε πιο πολύ; Όσοι γράφουν τσιτάτα. Αφού είσαι ακομπλεξάριστη, γιατί κομπλάρεις με τα τσιτάτα βρε; Προτιμάς τις κοινοτοπίες; Δεν παρκάρετε, τουιτάρετε! Αφήστε τις νουθεσίες ο ένας προς τον άλλο. Έχω παρατηρήσει πως ούτε πολιτικά τουίτς κάνεις. Προσκυνημένε! Δυο χρόνια η τηλεόραση είναι κλειστή. Προετοιμάζομαι για εξέγερση. Σίγουρα κάτι έχεις, δε μου το βγάζεις από το μυαλό. Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν να το μοιραστούν με τους άλλους. Είμαι αντιεξουσιαστής. Δε θέλω να ζαλίζω κανένα. Όποιος αντέχει, μπαίνει στο μπλογκ. Παλιά είχες χιούμορ. Το κρατάω γι’ αυτούς που γουστάρω. Μα περνάς απαρατήρητος. Και άλλαξε επιτέλους το pasaenas. Μαλάκας είσαι αλλά δεν είσαι ο πασαένας. Είμαι μάλλον αναρχικός. Τώρα που ήρθα στη μόδα θα αλλάξω; Πασαένας. Σκέτο. Να μη σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μήπως σνομπάρεις; Όχι ρε. Ότι και καλά έχεις ζωή; Να τη βρω πού; Μήπως μας υποτιμάς; Κάθε άλλο, είμαι περίεργος, διαβάζω τα πάντα. Α, εγώ κάνω χαβαλέ! Μόνο με τα δικά μου ασχολούμαι. Καλά κάνεις. Και με τους θαυμαστές μου. Τα μωρά μου! Τουλάχιστον να πέθαιναν νέοι. Ή έστω να συναντιόσασταν. Από την αρχή έχω παρατηρήσει ότι μου μιλάς κάπως. Την έχεις ψωνίσει μου φαίνεται. Το ξέρω, μου το ‘χουν πει κι άλλοι. Τι να πω κι εγώ που τα ξέρω όλα αγόρι μου; Είναι ο λόγος που σε βαριέμαι. Εγώ φταίω που ενδιαφέρθηκα, ηλίθιε. Κάνε μου block ή unfollow. Ούτε από αυτά κάνεις; Ποτέ! Ούτε στους φασίστες. Ας κάνουν εκείνοι πρώτα. Δε σε καταλαβαίνω. Γι’αυτό σου αρέσω. Ορίστε; Πώς το ξέρεις; Μα κι εσύ γι’αυτό μου αρέσεις. Επειδή σε σιχαίνομαι. Δεν το πιστεύω! Κι όμως! Ξεκίνα τα αμένσιοτα καύλα μου.

Αμένσιοτο: Το τουίτ, συνήθως ερωτικού περιεχομένου, που απευθύνει ένας χρήστης σε κάποιον άλλο, δίχως να γνωρίζουν οι υπόλοιποι ποιος είναι, δίχως mention δηλαδή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα