Επικαιρότητα

Rhetor Law Firm: Πρόσφερε πασχαλινά καλάθια στον «Άγιο Παύλο»

Μία προσφορά αγάπης στους ήρωες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Parallaxi
rhetor-law-firm-πρόσφερε-πασχαλινά-καλάθια-στον-754455
Parallaxi

Πασχαλινά καλάθια πρόσφερε σε όλο το προσωπικό του Άγιου Παύλου, η δικηγορική Rhetor και οι ιδρυτές της Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ εξέφρασε η εταιρεία , στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος” για το ανεκτίμητο έργο που επιδεικνύει καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Η Rhetor Law Firm, μετά την παραχώρηση 2 υπερσύγχρονων κλινών ΜΕΘ τον Δεκέμβριο του 2020 συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, προσφέροντας πασχαλινά καλάθια σε όλο το προσωπικό του Αγίου Παύλου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Η παράδοση των ευχαριστήριων καλαθιών πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στον χώρο του νοσοκομείου, παρουσία των στελεχών της εταιρείας και της διοίκησης του Αγίου Παύλου. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Rhetor αποτελεί μία συμβολική κίνηση με μεγάλη σημασία, καθώς η εταιρεία επιθυμεί και επιλέγει να βρίσκεται διαχρονικά και έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων σε κρίσιμες περιόδους βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή με επιμονή στο καθήκον. Και αυτές τις ημέρες, η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά είναι καθήκον όλων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα