Διεθνή

Rolling Stones: Σε ευρωπαϊκή περιοδεία για τα 60 χρόνια του γκρουπ

Θα δώσουν 14 συναυλίες σε 10 χώρες, ξεκινώντας από τη Μαδρίτη

Parallaxi
rolling-stones-σε-ευρωπαϊκή-περιοδεία-για-τα-60-χρόν-895505
Parallaxi

Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τη δημιουργία τους, οι Rolling Stones – η ιστορικότερη μπάντα της rock μουσικής σκηνής- ξεκινούν ευρωπαϊκή περιοδεία το προσεχές καλοκαίρι με τίτλο «SIXTY».

Ο εκρηκτικός frontman Μικ Τζάγκερ (78) και οι κιθαρίστες Κιθ Ρίτσαρντς (78) και Ρόνι Γουντ (74)θα ροκάρουν σε 14 πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου με αφετηρία το Μητροπολιτικό Στάδιο της Μαδρίτης. Παρότι τα μαθηματικά λένε πως και οι τρεις μαζί αθροίζουν ηλικιακά κοντά στους 2,5 αιώνες, οι Στόουνς αυταπόδεικτα το έχουν ακόμα. Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθεί επί σκηνής ο ντράμερ Στιβ Τζόρνταν. Σημειώνεται πως, ο ντράμερ των Στόουνς, ο Τσάρλι Γουότς, ο οποίος είχε μπει στο συγκρότημα το 1963, πέθανε πέρυσι σε ηλικία 80 ετών.

Την ανυπομονησία του για το ραντεβού του γκρουπ με τους Ευρωπαίους φαν του εξέφρασε ο Μικ Τζάγκερ, μέσω του Twitter.

Το συγκρότημα θα δώσει 14 συναυλίες, ταξιδεύοντας σε 10 συνολικά χώρες, μεταξύ των οποίων η Βρετανία (Λίβερπουλ και Λονδίνο) και η Γαλλία (Λυών και Παρίσι). Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου, στη Στοκχόλμη.

Στον κατάλογο των τραγουδιών που θα παίξουν στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία περιλαμβάνονται επιτυχίες, όπως τα “(I Can’t Get No) Satisfaction” και “Paint It Black”, ανάμεσα σε άλλα πολύ γνωστά τραγούδια τους, όπως και μια “επιλογή μη αναμενόμενων κομματιών” από τον τεράστιο μουσικό τους κατάλογο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Οι Στόουνς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το σκέλος της βορειοαμερικανικής περιοδείας τους “No Filter” τον Νοέμβριο, θα δώσουν επίσης συναυλίες στο Μόναχο, το Άμστερνταμ, τη Βέρνη, το Μιλάνο, τις Βρυξέλλες και τη Βιέννη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα