Διεθνή

Η Σάκκαρη νίκησε 2-0 την Οσταπένκο και αυτή την έβρισε χυδαία

«F@ck you b!tch» φώναξε η Λετονή, με τον διαιτητή να λέει πως δεν άκουσε τίποτα

Parallaxi
η-σάκκαρη-νίκησε-2-0-την-οσταπένκο-και-αυ-553175
Parallaxi

Συνεχίζει να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε άνετα 2-0 της Γελένα Οσταπένκο στο Open της Οστράβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 6-4, έχοντας μάλιστα διαπληκτιστεί έντονα με την αντίπαλό της, Νο. 29 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά στη συνέχεια έκανε «περίπατο» παίρνοντας το δεύτερο σετ με 6-2. Εδειξε με αυτόν τον τρόπο την ανωτερότητά της.

Το Νο.12 στον κόσμο με ρεκόρ καριέρας, πήρε άνετα τα πρώτα 4 γκέιμ στο δεύτερο σετ και «καθάρισε» εύκολα το ματς και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα. Συνεχίζει έτσι με στόχο να κλείσει τη σεζόν όσο πιο ψηλά στην Παγκόσμια Κατάταξη γίνεται και να καταφέρει να συμμετάσχει στο ραντεβού των κορυφαίων του WTA για το 2021.

Απίστευτο: «Άντε γαμ… που…» φώναξε στην Σάκκαρη η Οσταπένκο

Ωστόσο τα απρόσμενα δεν έλειψαν από τον αγώνα με την Λετονή τενίστρια να βρίζει την αντίπαλό της όταν προφανώς κατάλαβε ότι θα έχανε τον αγώνα. Στο όγδοο γκέιμ του πρώτου σετ, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το πρώτο «μπρέικ» του αγώνα (5-3) και να φτάσει κοντά στο 1-0. Αυτό από ότι φαίνεται δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Γιέλενα Οσταπένκο. Για αυτό και η 24χρονη τενίστρια έβρισε την αντίπαλό της. «F@ck you b!tch» φώναξε η Λετονή, με τον διαιτητή να λέει πως δεν άκουσε τίποτα.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα