Σάλος με αναρτήσεις της Μάρως Βαμβουνάκη για τη βία μεταξύ ανδρών και γυναικών

«Και έχω φάει ξύλο από άντρα και έχω ρίξει ξύλο», δήλωσε η συγγραφέας.

Parallaxi
σάλος-με-αναρτήσεις-της-μάρως-βαμβουν-789364
Parallaxi

Σάλο προκάλεσαν οι αναρτήσεις της συγγραφέως Μάρως Βαμβουνάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγα εικοσιτετράωρα μετά την γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Και έχω φάει ξύλο από άντρα και έχω ρίξει ξύλο. Το ομολογώ! Τουλάχιστον χαστούκια έχω ανταλλάξει. Κι αυτά δεν έγιναν από κακία, αλλά από αμοιβαίες απελπισίες, αμοιβαίες ζήλιες, τρόμους χαμού, παραφορά και πόνους και από τα δύο μέρη. Όσα δηλαδή περιέχει ένας ορμητικός έρωτας. Ο δυνατός έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς, θέλει αλλά δεν μπορεί πάντα».

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησαν, η συγγραφέας προέβη σε δύο ακόμη κοινοποιήσεις στο προφίλ της σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πλήθη. 

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό και η ίδια έγραψε ακόμη ένα κείμενο στο facebook λέγοντας πως: «Όσα έγραψα τα είπα διαβάζοντας επί μέρες τόσα ποστ κ σχόλια έξαλλα, δικαστικά, γεμάτα τυφλή άγνοια για τον κίνδυνο των παθών μας, άγνοια για τους νοσογόνους πόθους της ανθρώπινης κτητικότητας στη σχέση. Τον πρωτόγονο εγωισμό και την θανάσιμη ευθιξία της ανασφάλειας στους δεσμούς. Όμως πολλοί γράφοντες είναι τόσο αγνοί και άμεμπτοι στα δικά τους που σοκάρονται βαριά, βρίσκουν ευκαιρία να βρίσουν, να θίξουν, να υπογραμμίσουν την ολοκάθαρη, τέλεια ζωή τους, το ήθος τους, και να συνεχίσουν να αγνοούν τις γλιστερές παγίδες του έρωτα αφού ποτέ τους και ολοφάνερα δεν τον έχουν ζήσει. Να προσέχετε, η ζωή είναι αλλού! Σίγουρα έξω και μακριά από το φεις σας.»

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα