Top

Σάλος με Κυρανάκη: Αποκάλυψε στον αέρα τα στοιχεία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ

Στοχοποίησε και φακέλωσε το νεαρό ο βουλευτής της ΝΔ.

Parallaxi
σάλος-με-κυρανάκη-αποκάλυψε-στον-αέρα-732565
Parallaxi

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του OPEN, αφού κατέκρινε τα χθεσινά επεισόδια και σχολίασε πως πρόκειται για μία απαράδεκτη εικόνα, πρόεβη σε μία προκλητική πράξη αφού έδωσε στην δημοσίοτητα τα στοιχεία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από τα MAT. 

O κ. Κυρανάκης σημείωσε πως οι εικόνες από το βίντεο είναι απαράδεκτες αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο ίδιος, ο άνδρας που φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από  αστυνομικοούς επειδή διαμαρτυρήθηκε που επέβαλαν πρόστιμο σε οικογένεια, έχει κάνει κάτι, αλλά δεν συνιστά απειλή.

Παρά τη διαφωνία του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είχε κάνει ο πολίτης, δίνοντας στον αέρα της εκπομπής το πλήρες ονοματεπώνυμό του και ισχυριζόμενος ότι ο πολίτης συμμετείχε στην επίθεση που έγινε προ ημερών στο Υπουργείο Υγείας.

Ο δημοσιογράφος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το φακέλωμα του πολίτη όμως ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε ακάθεκτος να εκθέτει και να υποστηρίζει ότι ο πολίτης επιχείρησε να αφαιρέσει από τον αστυνομικό το υπηρεσιακό του όπλο, κάτι που φυσικά δεν αποδεικνύεται από πουθενά. Ωστόσο, ο κ. Κυρανάκης δεν φέρεται να μην είχε τα στοιχεία των αστυνομικών που ξυλοκόπησαν τον νεαρό.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα