Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Περιστέρι – Απομακρύνθηκαν κάτοικοι

Εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη.

Parallaxi
σε-εξέλιξη-πυρκαγιά-στο-περιστέρι-απ-329742
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα – Στιγμιότυπο video

UPDATE 8.31: 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν νωρίτερα κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ σημειώνεται ότι τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στην αποθήκη, η οποία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Νωρίτερα το πρωί:

Συνεχίζουν τη σκληρή μάχη με τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Περιστέρι, ώστε να μπορέσουν να περιορίσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε, στις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη, στην οδό Στυλιανού Γονατά και να μην επεκταθεί σε διπλανά σπίτια και κτίρια.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δίνουν σκληρή μάχη, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτίρια και σπίτια.

Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσχεραίνουν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στον χώρο.

Έως αυτή την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα, ενώ στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα