Top

Σε καραντίνα αστυνομικοί μετά το κρούσμα στη δομή Μαλακάσας

Σε συναγερμό τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές.

Parallaxi
σε-καραντίνα-αστυνομικοί-μετά-το-κρού-585229
Parallaxi

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως θετικός στον ιό βρέθηκε μετανάστης από την δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα (δείτε σχετικά εδώ).

Ο Αφγανός άνδρας μαζί με την σύζυγό του είχαν μεταβεί στο Kαπανδρίτη το Σάββατο της Ανάστασης για να καταγγείλει περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης στο ανήλικο παιδί τους από ομοεθνή του και κει έγινε στην οικογένεια αιματολογικός έλεγχος και διαπιστώθηκε θετικός στον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από το ΑΤ Ωρωπού όπου πήγε ο άνδρας, ένστολοι που τον μετέφεραν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ και αστυνομικοί που ήταν στην υπηρεσία την ημέρα που βρέθηκε εκεί έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα, αν και είχαν λάβει μέτρα προστασίας.

Στο σύνολό τους οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί είναι 10 και έχουν μεταβεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να κάνουν το τεστ κοροναϊού. Η ιχνηλάτηση είναι σε εξέλιξη. 

Στην δομή βρίσκεται ήδη κλιμάκια του ΕΟΔΥ, ενώ υπάρχει ανησυχία στην τοπική κοινωνία καθώς να σημειωθεί πως πρόσφατα η δομή στην Μαλακάσα είχε τεθεί σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό από τις 5 Απριλίου λόγω κρούσματος κορωνοϊού και για χρονικό διάστημα 14 ημερών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα