Ελλάδα

Σερβετάλης: “Οτι μένουν άνεργοι οι συντελεστές, είναι ευθύνη της παραγωγής”

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι

Parallaxi
σερβετάλης-οτι-μένουν-άνεργοι-οι-συν-610726
Parallaxi
Man Of God Aris Servetalis
Εικόνα: Μαριλένα Αναστασιάδου

Την απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” λόγω των μέτρων που απαγορεύουν στους ανεμβολίαστους θεατές να μπουν στα θέατρα, έδωσε πριν από λίγο ο Άρης Σερβετάλης σε κείμενο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο δημοφιλής ηθοποιός ισχυρίζεται πως αδυνατεί να υποστηρίξει τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλουν τα νέα μέτρα, ενώ αναφέρει τη σχετική συζήτηση που είχε από το καλοκαίρι με την διεύθυνση του Θεάτρου Κιβωτός όπου από τότε είχε πει πως θα αποχωρήσει στο ενδεχόμενο μέτρων.

Επίσης, σύμφωνα με το κείμενο, είχε προτείνει την αντικατάσταση του ώστε να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία του θεάτρου, ενώ σχετικά με το οτι μένουν άνεργοι οι συντελεστές της παράστασης, θεωρεί πως η ευθύνη είναι της παραγωγού εταιρείας και του καλλιτεχνικού διευθυντή, αφού γνώριζαν τις απόψεις του μήνες πριν.

“Αδυνατώ να συμμετέχω σε ένα “πιστοποιημένο” ντάνιασμα ανθρώπων” γράφει ο Άρης Σερβετάλης στο κείμενο του, καθώς ζητάει και συγνώμη από αυτούς που η απόφαση του στεναχώρησε, ενώ αναφέρει πως “Δεν είμαστε αγέλη” που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη.

Κλείνοντας, εύχεται σε όλους να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί…

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CWoHCObqIw6/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα