Διεθνή

Shannen Doherty: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο της

Το βίντεο-γροθιά στο στομάχι - Η κατάσταση της ηθοποιού που αγαπήσαμε από την σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς"

Parallaxi
shannen-doherty-ο-καρκίνος-έκανε-μετάσταση-στον-εγ-1017599
Parallaxi

Η μάχη της Shannen Doherty με τον καρκίνο ξεκινάει από το 2015. Ήταν Φεβρουάριος όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Από τότε δεν έχει πάψει να μας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της, η οποία κατά καιρούς καλυτερεύει και άλλοτε χειροτερεύει.

«Είχα καρκίνο του μαστού που έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες και από ένα από τα χειρουργεία που έκαναν ανακαλύψαμε ότι κάποια καρκινικά κύτταρα μάλλον έκαναν μετάσταση και από τους λεμφαδένες. Γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε χημειοθεραπεία και μετά θα κάνω ακτινοβολίες», είχε πει σε παρελθοντική συνέντευξή της στο ΕΤ. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς πραγματοποίησε μαστεκτομή.

«Πρόκειται να κυκλοφορήσει, οπότε καλύτερα να το πω εγώ. Είμαι στο 4ο στάδιο του καρκίνου. Θα ήθελα να το κρατήσω μυστικό, γιατί δεν έχω μπορέσει να το διαχειριστώ. Είμαι τρομοκρατημένη, έχω φοβηθεί πολύ», είχε πει σε μεταγενέστερη συνέντευξή της στο δίκτυο ABC, ανακοινώνοντας μια νέα μάχη με τον καρκίνο που είχε επιστρέψει στη ζωή της. Αυτήν τη φορά, η Shannen Doherty μοιράστηκε μαζί μας τα νεότερα της υγείας της.

Η Shannen Doherty αποκάλυψε πως ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο

Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία που η ηθοποιός πραγματοποίησε στις αρχές της νέας χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, στο πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Shannen Doherty φαίνεται να «λυγίζει» τη στιγμή της ακτινοθεραπείας εγκεφάλου, λόγω της κλειστοφοβίας της.

«Στις 5 Ιανουαρίου η αξονική μου έδειξε μετάσταση στο κεφάλι. Το χτεσινό μου βίντεο έδειχνε τη διαδικασία δημιουργίας της κάσκας που πρέπει να φοράω όσο κάνω ακτινοθεραπεία εγκεφάλου. Στις 12 Ιανουαρίου έκανα την πρώτη ακτινοθεραπεία και ο φόβος μου δεν κρύβεται. Ήμουν κλειστοφοβική. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου αλλά είμαι τυχερή και έχω απίθανους γιατρούς, όπως τον δρ, Amin Mirahdi. Αλλά αυτός ο φόβος.. η αναταραχή.. το timing όλων αυτών…. Έτσι μοιάζει ο καρκίνος», έγραψε η ίδια στην περιγραφή.

Μία ημέρα πριν η Shannen Doherty είχε μοιραστεί ακόμα ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να φορά την ειδική κάσκα, πριν μπει στον θάλαμο. «9 Ιανουαρίου 2023», ανέφερε λιτά στην περιγραφή.

Πηγη – ladylike.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα