Ελλάδα

“Σήκω φύγε με τα κόλλυβα” – Η πρώτη troll στιγμή της τηλεόρασης για το ’22 είναι εδώ!

Πώς υποδέχτηκαν τα social media την επική στιγμή;

Parallaxi
σήκω-φύγε-με-τα-κόλλυβα-η-πρώτη-troll-στ-873745
Parallaxi

Κόλλυβα:

Γλύκισμα το οποίο προσφέρεται εις μνήμη των νεκρών. Αποτελείται συνήθως από βρασμένο σιτάρι, ρόδι, κόλιανδρο και ξηρούς καρπούς. Συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να καλύπτονται με ζάχαρη άχνη.

Τα κόλλυβα προσφέρονται στους παρευρισκόμενους σε μνημόσυνα στην εκκλησία, αλλά και διανέμονται στη συνέχεια σε συγγενικά ή φιλικά σπίτια. Το έθιμο προέρχεται από τα παλαιότερα χριστιανικά χρόνια και έχει σχέση με τα περίδειπνα των Ελλήνων και άλλων λαών.

Αυτή είναι η επίσημη τεκμηρίωση για τα κόλλυβα σύμφωνα με την Βικιπαίδεια αλλά η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μάλλον τα έχουν προσθέσει κάπως πιο συχνά στη διατροφή τους, δίνοντας μάλιστα και σε καλεσμένους της πρωινής εκπομπής τους στο Mega, όπως έγινε σήμερα το πρωί που καλεσμένη τους βρέθηκε στην εκπομπή η Ματίνα Παγώνη!

Μια κίνηση που δεν φάνηκε να τη χαίρεται καθόλου η κ. Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του Mega. H δημοσιογράφος καλημέρισε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ με ένα πιάτο κόλλυβα και εκείνη ενοχλήθηκε αφού όπως δήλωσε είναι προληπτική.

«Έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια αυτές τις μέρες, τρώμε κόλυβα για να δυναμώσουμε» είπε η Ανθή Βούλγαρη που επέστρεψε μετά από 20 μέρες «μάχης» με τον COVID.

Η κ. Παγώνη έδειξε έντονα την ενόχληση της, καθώς πέταξε μακριά και το σακουλάκι με τα κόλλυβα που της πρόσφερε η Ανθή Βούλγαρη, όπως φαίνεται τα βρήκαν γρήγορα και το διασκέδασαν λίγη ώρα αργότερα…

Πάντως το διαδίκτυο το διασκέδασε πολύ περισσότερο από την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ και όπως φαίνεται, βρέθηκε ήδη η πρώτη τρολ στιγμή της χρονιάς για την ελληνική τηλεόραση!

Από την άλλη, ήταν πολλοί κι εκείνοι, που δεν το είδαν και τόσο αστεία όσο οι δύο πρωινοί παρουσιαστές

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα