Διεθνή

Σκέτη αποτυχία: Κλέφτης κάλεσε την αστυνομία όταν εγκλωβίστηκε σε όχημα που διέρρηξε

Κλέφτης για κλάμματα!

Parallaxi
σκέτη-αποτυχία-κλέφτης-κάλεσε-την-αστ-392705
Parallaxi

Ένας 17χρονος wanna be κλέφτης από την Νορβηγία δεν στάθηκε και τόσο τυχερός όταν πήγε να διαρρήξει ένα αμάξι. Μάλιστα, όχι μόνο δεν το διέρρηξε αλλά εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και έπειτα είχε την φαεινή ιδέα να… καλέσει την αστυνομία!

Το ατυχές συμβάν, για τον κλέφτη, συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Μας κάλεσε στις 8:00 το πρωί από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που είχε διαρρήξει. Δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Έτσι, επειδή ήταν γνωστός μας θεώρησε ότι θα ήταν εντάξει να μας πάρει τηλέφωνο. Σαν να καλούσε έναν φίλο του ας πούμε», αναφέρει ο επικεφαλής των Αρχών της πόλης Τρόντελαγκ, Έμπε Κίμο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού, ο ανήλικος νεαρός, κατάφερε να μπει μέσα στο Volvo που σκόπευε να κλέψει, χωρίς να προκαλέσει μεγάλη ζημιά αλλά στη συνέχεια εγκλωβίστηκε σε αυτό, εξαιτίας του συστήματος κλειδώματος που έχει το συγκεκριμένο όχημα.

«Ακούστηκε πολύ αγχωμένος και απεγνωσμένος όταν μας τηλεφώνησε και νομίζω πως πραγματικά ανακουφίστηκε όταν φτάσαμε στο σημείο», αναφέρει ο αστυνομικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Το Ι.Χ. βρισκόταν έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και αρκετά κοντά στις φυλακές.

Ο νεαρός ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία για σειρά μικροκλοπών, συμπεριλαμβανόμενων και αυτοκινήτων αλλά τουλάχιστον τις προηγούμενες φορές «είχε καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο» σύμφωνα με τον Κίμο.

Ο 17χρονος κλέφτης ανακρίθηκε από τις Αρχές και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος για να γιορτάσει τις γιορτές με την οικογένεια του.

Πηγή: The Guardian

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα