Top

Σκοτώθηκε τη νύχτα σε τροχαίο ο έλληνας ράπερ Mad Clip

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Parallaxi
σκοτώθηκε-τη-νύχτα-σε-τροχαίο-ο-έλληνα-808886
Parallaxi

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε, καρφώθηκε σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο Mad Clip τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο τράπερ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Οι άντρες της πυροσβεστικής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip, ο οποίος ήταν μόνος του στο όχημα, σύμφωνα με την τροχαία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο 34χρονος ράπερ που νωρίτερα βρισκόταν σε γάμο φίλων του όπου τραγούδησε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) (Νέα Υόρκη, 25 Μαΐου 1987) (Αθήνα, 02 Σεπτεμβρίου 2021) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

Στις 18/2 ο Έλληνας ράπερ βρέθηκε στα πρώτα θέματα των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, εξαιτίας της σύλληψής του. Είχε προηγηθεί «κινηματογραφική καταδίωξη» στους δρόμους της Αθήνας, αφού προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια με ιλιγγιώδεις ταχύτητες πριν εγκλωβιστεί από τους αστυνομικούς.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Oneman είχει δηλώσει:

Όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο Oneman, από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ακούει χιπ χοπ, και αποφάσισε ότι και εκείνος μια μέρα θα γινόταν ράπερ γιατί «Ξέρεις τι κατάλαβα τότε; Ότι, ρε φίλε, με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι».

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα