Σοκάρουν τα στοιχεία για τον παιδεραστή της Θεσσαλονίκης

Ανατριχιαστικά στοιχεία για την δράση του.

Parallaxi
σοκάρουν-τα-στοιχεία-για-τον-παιδερασ-301300
Parallaxi

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα για τον 63χρονο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προέβη σε ασέλγειες εις βάρος πολλών ανηλίκων.

Η δράση του μπορεί να καταγράφεται στα video που είχε στην κατοχή του, τα τελευταία 20 χρόνια, ωστόσο ξεκινάει από πιο πριν καθώς πρότερα δεν είχε απλά την δυνατότητα να τις καταγράφει.

Χθες στο δικαστήριο, αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκισή του. Ο κατηγορούμενος με ψυχραιμία παραδέχθηκε τις ειδεχθείς πράξεις του τουλάχιστον για τα 20 παιδιά που έχουν ταυτοποιηθεί ως θύματά του, ενώ όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του STAR, δάκρυσε την ώρα που ανέφερε με ανατριχιαστικό τρόπο πως όσο βιντεοσκοπούσε τα παιδιά στο σπίτι του, στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η κατάκοιτη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε, υπάρχουν εκτιμήσεις πως τα ανήλικα θύματά του, ξεπερνούν τα 200. 

Θυμίζουμε πως, η αποκάλυψη της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για προπηλακισμό του παραπάνω ατόμου την 13 Μαρτίου 2018 από κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διότι πλησίαζε ανήλικα παιδιά για ασελγείς πράξεις, με την υπόσχεση χρηματικού ανταλλάγματος.

Ο κατηγορούμενος έπεσε στα χέρια συγγενών παιδιού που ετοιμάζονταν να κακοποιήσει και εκείνοι πριν τον παραδώσουν χειροδίκησαν εναντίον του. Σε βάρος του 63χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία της ταυτότητάς του καθώς και τις φωτογραφίες του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα