Ο Στέφανος Χίος πυροβόλησε δικαστικό επιμελητή μέσα στο Μακελειό

Ο επιμελητής έντρομος έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση ενώ ο Χίος τράπηκε σε φυγή και καταζητείται.

Parallaxi
ο-στέφανος-χίος-πυροβόλησε-δικαστικό-308715
Parallaxi

Απίστευτα περιστατικά διαδραματίστηκαν νωρίτερα όταν ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος εκδότης της εφημερίδας Μακελειό πυροβόλησε δικαστικό επιμελητή που πήγε να του επιδώσει εξώδικο.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο δικαστικός επιμελητής ανέβηκε στον 2ο όροφο των γραφείων της εφημερίδας, στην οδό Δοϊράνης 45, στην Καλλιθέα για να του επιδώσει το δικαστικό έγγραφο και τότε εκείνος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό -σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ πολύ κοντά, σχεδόν δίπλα στα πόδια του επιμελητή όπου και βρέθηκε μετά από έφοδο της αστυνομίας ένας κάλυκας. Ο επιμελητής έντρομος έφυγε από τα γραφεία της εφημερίδας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση ενώ ο Χίος τράπηκε σε φυγή και καταζητείται.

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, δια μέσου του προέδρου της Γ. Μήτση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα