Ελλάδα

Στην Ιατρική Πατρών πέρασε ο μαθητής που είχε χάσει τους γονείς του από κορονοϊό

Ο Δημήτρης Καρακώστας είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την ιστορία του.

Parallaxi
στην-ιατρική-πατρών-πέρασε-ο-μαθητής-π-806495
Parallaxi

Στην Ιατρική Πατρών θα φοιτά από το επόμενο έτος ο Δημήτρης Καρακώστας, ο νεαρός μαθητής που συγκίνησε το πανελλήνιο καθώς έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό ενώ διάβαζε και προετοιμαζόταν για τις Πανελλήνιες.

Ο Ναυπάκτιος μαθητής σάρωσε στις εξετάσεις καθώς συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε την βάση για την ιατρική Πατρών, που αποτελούσε και το μεγάλο του όνειρο!

Ο Δημήτρης αποκάλυψε ότι έχασε τους γονείς του από κορονοϊό, μόλις δύο μήνες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών.

«Οι γονείς με βοήθησαν να συνεχίσω αφότου έφυγαν, γιατί μου έδωσαν ουσιαστικά ένα ακόμα στόχο, θα ήθελαν να πετύχω να μπω στη σχολή που θέλω, και απ’ ό,τι φαίνεται τα κατάφερα» τόνισε στον ΣΚΑΪ χωρίς να χάνει το χαμόγελό του.

«Θέλω να πάω ιατρική, λογικά στην Πάτρα, με βολεύει είναι σχετικά κοντά σε μένα. Ήθελα να πάω, αλλά σχετίζεται και με τον κορωνοϊό την πανδημία, ήταν ακόμα λόγος», είχε δηλώσει πριν ένα μήνα.

Ο νεαρός – πλέον – φοιτητής, ήταν προσκεκλημένος και στο επίσημο δείπνο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία τους:

«Ο πρωθυπουργός με πήρε πριν από δύο ημέρες νομίζω, με συνεχάρη για την επιτυχία μου και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω. Μου μίλησε για τους γονείς μου, την προσπάθειά μου και τι κατάφερα».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα