Στις κάλπες πάνω από 110.000 κόσμος για την εκλογή αρχηγού της Κεντροαριστεράς

Η διέλευση του κόσμου άρχισε να αυξάνεται μετά τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας διεξάγεται κανονικά.

Parallaxi
στις-κάλπες-πάνω-από-110-000-κόσμος-για-την-ε-253793
Parallaxi

Πάνω από 110.000 πολίτες φαίνεται να έχουν προσέλθει για να ψηφίσουν για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς έως τώρα, ενώ η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέχρι τις 20:00.

Η διέλευση του κόσμου άρχισε να αυξάνεται μετά τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας διεξάγεται κανονικά στα περισσότερα εκλογικά κέντρα με εξαίρεση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας όπου τελείωσαν τα ψηφοδέλτια και η ουρά απλωνόταν μέχρι έξω από το εκλογικό κέντρο με 40 λεπτά χρόνο αναμονής.

Αυξημένη ήταν η ουρά και στο εκλογικό κέντρο της 5ης Δημοτικής Κοινότητας στη συμβολή Βασιλίσσης Όλγας με 25ης Μαρτίου όπου η προσέλευση του κόσμου αφορούσε κυρίως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Εντός της ΔΕΘ βρίσκονται 15 εκλογικά τμήματα, τα οποία έχουν στηθεί στο περίπτερο 6, εκεί ψήφισε ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και ο εκδότης και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έφθασε στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ πριν από τις 2 και αφού ψήφισε σχολίασε τη μεγάλη πολιτική σημασία της σημερινής ημέρας.

“Αν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι ψηφοφόροι ξεπεράσουν τους 150.000 αυτό θα αποτελεί ένα πολύ καλό μήνυμα.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα