Ελλάδα

Στο φως νέες μαρτυρίες και στοιχεία για την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου

Συγκλονίζει η υπόθεση:

Parallaxi
στο-φως-νέες-μαρτυρίες-και-στοιχεία-γι-465849
Parallaxi
Εικόνα Twitter

Νέα στοιχεία προκύπτουν από μαρτυρίες, για την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που βρέθηκε νεκρή σε σπήλαιο, στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της Daily Mail στην περιοχή, ένας 85χρονος αγρότης και έναν ηλικιωμένος ψαράς, κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν την Suzanne Eaton στο χωριό Αφράτα, που βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 4,5 km από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε το σώμα της.

«Την είδα και την αναγνώρισα στη συνέχεια από τις φωτογραφίες. Στους αστυνομικούς περιέγραψα όπως ακριβώς ήταν τα ρούχα που φορούσε. Περπατούσε γρήγορα κοντά σε μια γέφυρα και ένα εκκλησάκι στο δρόμο έξω από το χωριό. Τη συνάντησα την ώρα που περπατούσα. Λυπάμαι για ό,τι της συνέβη» δήλωσε ο 85χρονος στη βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με έναν ακόμη τίτλο δημοσιεύματος της Daily Mail, «ίσως η αστυνομία να έχει ανιχνεύσει το σήμα του κινητού του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου», αποκαλύπτεται πως ο δράστης που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο, είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης πως ελέγχονται τα σήματα των κινητών που χρησιμοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή και θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να γνώριζε καλά τον τόπο, εξαιτίας της τοποθεσίας που ανακαλύφθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται αδιάκοπα για νέα στοιχεία, ώστε να δοθεί ένα τέλος στο μυστήριο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα