Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 14χρονης που σκοτώθηκε στον Αλμυρό

Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ.

Parallaxi
στο-νοσοκομείο-ο-πατέρας-της-14χρονης-πο-481990
Parallaxi

“Ράγισε” η καρδιά του πατέρα του 14χρονου κοριτσιού, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα σε λούνα παρκ στον Αλμυρό. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά το τραγικό συμβάν, ο πατέρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου, με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Η μία καταγγελία διαδέχεται την άλλη

Πολλές είναι οι καταγγελίες για τις εγκαταστάσεις του λούνα παρκ, όπου εκτυλίχθηκε η χθεσινή τραγωδία, στον Αλμυρό.

Αυτόπτες μάρτυρες όσο και κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι το παιχνίδι ανέπτυσσε μεγάλη ταχύτητα. Είπαν επίσης, ότι λόγω της ταχύτητας, οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο παιχνίδι, εύκολα έβγαιναν από τις σιδερένιες μπάρες με αποτέλεσμα η ζωή τους να είναι σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που ήταν μέσα στο παιχνίδι του λούνα παρκ, στον ίδιο γύρο που ήταν και η άτυχη 14χρονη, δήλωσε ότι κρατούσε σφιχτά το παιδί της για να μη φύγει.

Ακόμη, σύμφωνα με νέα καταγγελία το παιχνίδι στο οποίο ανέβηκε το άτυχο κορίτσι δεν χειριζόταν καν ο άνθρωπος που το αναλάμβανε συνήθως.

Καθοριστική είναι η μαρτυρία εργαζόμενης στο παζάρι του Αλμυρού. Δείτε τι είπε η ίδια:

«Έγινε πανικός, μαζεύτηκε κόσμος, η αδελφή μιας φίλης μου μας είπε ότι σκοτώθηκε που βρίσκονταν στο «χαλί». Κατευθείαν κατάλαβα, γιατί είχα ανεβεί σε αυτό το παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες. Τα σίδερα δεν σε κρατάνε, έχει ένα κενό, σηκώνεσαι αυτό αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ εύκολα. Αυτός που χειριζόταν το παιχνίδι ήταν πακιστανικής καταγωγής και το πήγαινε γρήγορα, το πήγαινε με 50 χλμ, έτσι μας είπαν. Δεν ήταν ο κύριος που το χειριζόταν τις υπόλοιπες ημέρες. Το ξέραμε το κορίτσι, ήταν πολύ όμορφη και συλλυπητήρια στους γονείς της».

https://www.facebook.com/magnesianews/videos/226449088296195/

Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ 

Στο μεταξύ, ελεύθερη αφέθηκε από την εισαγγελέα υπηρεσίας το μεσημέρι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρκτική έρευνα που θα παραγγελθεί από την εισαγγελία.

Η ιδιοκτήτρια είναι κάτοικος Αθήνας και εμφανίστηκε στα δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της.

Η 73χρονη, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη.

Μετά το συμβάν το λούνα παρκ φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού που εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα