Ελλάδα

Στο Θριάσιο ο 23χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Τοπαλούδη – Του έγινε τεστ για κορονοϊό

Στο Θριάσιο μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο 23χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Τοπαλούδη καθώς εμφάνισε πυρετό.

Parallaxi
στο-θριάσιο-ο-23χρονος-κατηγορούμενος-γ-275363
Parallaxi

Σε ειδικό χώρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο παραμένει ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, από χθες το βράδυ οπότε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς εμφάνισε πυρετό.

Στον κρατούμενο έγινε αμέσως τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, το αποτέλεσμα του οποίο αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής δεν παρουσιάζει κανένα άλλο σύμπτωμα.

Ο κατηγορούμενος, που ήδη έχει απολογηθεί για την υπόθεση, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας διαμαρτυρόταν πως είχε πυρετό και ένοιωθε ρίγη και έδειχνε να έχει πρόβλημα.

Η εξέλιξη προκαλεί ανησυχία σε όσους βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα κατά την συνέχιση της δίκης, δικαστές, ενόρκους, δικηγόρους, αστυνομικούς, δημοσιογράφους και τεχνικούς τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά και σε συγκρατούμενους του 23χρονου. Να σημειωθεί ότι χθες δεν έγινε θερμομέτρηση σε όσους εισήλθαν στη δικαστική αίθουσα αν και όλες τις προηγούμενες ημέρες υποβάλλονταν όλοι στο προληπτικό μέτρο.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα