Ελλάδα

Στον ανακριτή οι «Θεματοφύλακες» – Πάμε στα όρια της τρέλας, λέει ο Βασιλακόπουλος

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν.

Parallaxi
στον-ανακριτή-οι-θεματοφύλακες-πά-856221
Parallaxi

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα, Δευτέρα, μετά την προθεσμία που έλαβαν οι 11 συλληφθέντες -αυτοαποκαλούμενοι ως «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»- που πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του γυμνασίου Αιγινίου.

Ειδικότερα, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ο διευθυντής σε δήλωσή του ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πάμε πλέον στα όρια της τρέλας

Ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι απήγαγαν ένα Γυμνασιάρχη στην Πιερία. Το γεγονός αυτό το σχολίασε παράλογο.

«Πάμε πλέον στα όρια της τρέλας. Το να θεωρεί κάποιος ότι οργανώνονται μερικοί πολίτες και υποκαθιστούν τα όργανα του κράτους είναι πέρα από την λογική. Ακόμα και εμβολιασμένοι να ήταν, θα μπορούσαν να κάνουν μία ομάδα και να απαγάγουν ανθρώπους;», αναρωτήθηκε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα