Top

Στου ”Μήτσου”, στο Καπάνι, η Γιάννα Αγγελόπουλου

Ένα γεύμα έξω από πρωτόκολα και αναμενόμενες επιιλογές.

Βιβή Κοτσαπουϊκίδου
στου-μήτσου-στο-καπάνι-η-γιάννα-αγγ-759662
Βιβή Κοτσαπουϊκίδου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, όπου μετά από συναντήσεις που είχε με τοπικούς φορείς, παρέθεσε γεύμα αποκλειστικά σε γυναίκες της πόλης.

Η κα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη επέλεξε ένα μαγαζί στην ιστορική αγορά Καπάνι, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης τόσο της τοπικής αγοράς όσο και της τοπικής κουζίνας. Το ουζερί «Μήτσος» φαίνεται επίσης να μην ήταν τυχαία επιλογή, καθώς όπως είπε κατά την άφιξή της είχε ακούσει πολλά για τον ιδιοκτήτη, τον οποίο ζήτησε να γνωρίσει αμέσως μόλις έφτασε. Ένα εναλλακτικό ουζερί κόντρα σε συνήθεις επιλογές που συνηθίζονται σε παρόμοιες περιστάσεις.

Λίγο πιο πριν ερχόμενη προς το μαγαζί, συνομίλησε με περαστικούς, ενώ το ενδιαφέρον της τράβηξε μια μητέρα με δυο κοριτσάκια, με τα οποία και συνομίλησε.

Όπως μας αποκάλυψαν καταστηματάρχες της αγοράς τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν σαρωτικοί έλεγχοι ασφαλείας και ευπρεπισμός της πλατείας.

Στο μαγαζί την περίμεναν βουλευτίνες του νομού Θεσσαλονίκης και γυναίκες της οργάνωσης «women act». Μεταξύ αυτών οι βουλεύτριες Έλενα Ράπτη και Άννα Ευθυμίου της ΝΔ, η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Δώρα Αυγέρη του ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Αδάμου του ΜέΡΑ 25, η αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καραγιάννη, η επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, η πρόεδρος της Επιτροπής του «Καυτανζογλείου», Καλυψώ Γούλα και η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάνα Βλάχου.

Οι κυρίες επέλεξαν λευκό κρασί και σαλάτες με φρέσκα υλικά, ενώ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα