Στους 3 οι νεκροί από τη συμπλοκή σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους

Νεότερη ενημέρωση για τον απολογισμό του αιματηρού επεισοδίου. 

Parallaxi
στους-3-οι-νεκροί-από-τη-συμπλοκή-σε-πατ-929963
Parallaxi

Νεότερα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν αναφορικά με τους πυροβολισμούς σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το iefimerida, υπάρχει και τρίτος νεκρός από τη συμπλοκή.

O λόγος για τον άνδρα που είχε παρασυρθεί από το όχημα των δραστών, που τελικά, όπως διαπιστώθηκε, είχε δεχθεί και πυροβολισμούς. Ο τραυματίας είχε διασωληνωθεί όμως τελικά δεν τα κατάφερε. 

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανάμεσα σε άτομα που είχαν εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δράστης της επίθεσης και ένας ακόμη νεκρός ήταν σεσημασμένοι.

Στη συμπλοκή στα Πατήσια συμμετείχαν οι επιβάτες δύο αυτοκινήτων και μιας μοτοσυκλέτας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δυο παρέες επτά συνολικά ατόμων, συνεπλάκησαν αρχικά στην οδό Κουρτίδου και Νάζου στα Πατήσια με ένα άτομο από την μία ομάδα να ανοίγει πυρ και να σκοτώνει ένα άτομο από την δεύτερη ομάδα. Ένας ακόμη τραυματίστηκε από σφαίρα ενώ ένας άλλος, παρασύρεται από διερχόμενο αυτοκίνητο την στιγμή που προσπαθεί να γλιτώσει από τα πυρά.

Ο δράστης της ανθρωποκτονίας, μετά την ένοπλη συμπλοκή, έκλεψε αυτοκίνητο πολίτη και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Μπήκε σε μπαρ και αφαίρεσε 20 ευρώ. Στο μεσοδιάστημα είχε ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς να ξεκινούν αναζητήσεις. Ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να κάνει απόπειρα ληστείας και σε πρατήριο υγρών καυσίμων, αλλά εκείνη την στιγμή, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη με τον άνδρα να ανοίγει πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν. Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ο δράστης έπεσε νεκρός. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αφορμή για το αρχικό περιστατικό ήταν η διένεξη των δυο οδηγών αυτοκινήτων που οδήγησε σε ένοπλη συμπλοκή στη οδό Κουρτίδου ή αν η αφορμή σχετιζόταν με προσωπικές διαφορές των εμπλεκόμενων.

Βίντεο σοκ από τους πυροβολισμούς

Το iefimerida δημοσίευσε βίντεο- ντοκουμέντο από το περιστατικό:

Το «ευχαριστώ» του Τάκη Θεοδωρικάκου στους αστυνομικούς:

Πηγή: iefimerida 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα