Ελλάδα

Συγγελάκης: «Όνειδος» η δήλωση Σκέρτσου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Η αντίδραση του συγγραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών-Επανορθώσεων

Parallaxi
συγγελάκης-όνειδος-η-δήλωση-σκέρτσ-734466
Parallaxi

Ως «αισχρή» και «όνειδος» χαρακτήρισε ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών – Επανορθώσεων, Αριστομένης Συγγελάκης, την απαξιωτική δήλωση του Άκη Σκέρτσου σχετικά με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο κ. Συγγελάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 984, στο Ηράκλειο, είπε ότι «ενώ καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει παραιτηθεί από τις αξιώσεις του ελληνικού λαού, αν και δεν έχουν κάνει κάτι ουσιαστικό, εντούτοις για πρώτη φορά ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει μια τόσο αισχρή τοποθέτηση, την οποία σήμερα με μια κυβίστηση επιχειρεί να διορθώσει».

Στη συνέχεια ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών – Επανορθώσεων ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δημόσια και με οξύτητα.

«Η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική του τοποθέτηση είναι όνειδος και ο πρωθυπουργός, που κατάγεται από την αιματοβαμμένη Κρήτη, οφείλει δημόσια και με οξύτητα να τον αποδοκιμάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα