Συγκέντρωση μνήμης του Άλκη από το σχολείο απέναντι από το σημείο δολοφονίας

Ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στη βία και ειδικά την οπαδική

Parallaxi
συγκέντρωση-μνήμης-του-άλκη-από-το-σχο-879036
Parallaxi
Το σημείο δολοφονίας του 18χρονου Αλκη Καμπανου στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλίκης, 2 Φεβρουαρίου 2022.

Σε συγκέντρωση στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αλλά και ενάντια στη βία καλεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου δολοφονήθηκε άγρια ο 19χρονος στη Χαριλάου.

Ο σύλλογος γονέων του σχολείου καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στην πλατεία της Χαριλάου στις 11:00 το πρωί. «Καλούμε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, κατοίκους της γειτονιάς μας και της πόλης να μας στηρίξουν με την παρουσία τους στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στη βία και ειδικά την οπαδική», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

«Ο Άλκης ένα νέο παιδί δολοφονήθηκε στην γειτονιά μας, μπροστά στο σχολείο μας. Μας συγκλόνισε όλους και όλες, μας θύμωσε, μας κινητοποίησε. Δεν το περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο στην πόρτα μας. Δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε ότι στην θέση του Άλκη μπορεί να βρεθεί ένα από τα δικά μας παιδιά. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Δεν πρέπει να δούμε και άλλα παιδιά να δολοφονούνται», υπογραμμίζεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 79ου δημοτικού σχολείου.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα