Ελλάδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης στη Δυτική Μακεδονία

Εξαφανίστηκε χθες βράδυ από κρατική δομή παιδικής προστασίας στη Δυτική Μακεδονία.

Parallaxi
συναγερμός-για-την-εξαφάνιση-14χρονης-σ-904831
Parallaxi

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την 14χρονη Νίκη – Στέλλα Θ., η οποία εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/10) από κρατική δομή παιδικής προστασίας στη Δυτική Μακεδονία.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε το Σάββατο (08/10) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Νίκη- Στέλλα Θ. έχει ύψος 1,55 μ., βάρος 55 κιλά, έχει μαλλιά μισά καστανά και μισά ροζ και καστανά μάτια.

Φορούσε λευκό δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα μαύρη με το σήμα της “NIKE”, λευκό κοντό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Όπως αναφέρει ο οργανισμός, πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση ταλαιπωρημένου παιδιού, που οι συχνές μετακινήσεις του σε χώρους κρατικής παιδικής προστασίας δεν επιτρέπουν να κατανοηθούν και να φροντιστούν οι πραγματικές του ανάγκες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα