Διεθνή

Συναγερμός στη Τουρκία: Ενοπλη επίθεση στα γραφεία της Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη

O Τούρκος πρόεδρος την απείλησε, λέγοντάς της «να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!».

Parallaxi
συναγερμός-στη-τουρκία-ενοπλη-επίθεσ-933032
Parallaxi

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία μετά την ένοπλη επίθεση που έγινε στα γραφεία του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, των οποίων ο αριθμός είναι προς το παρόν άγνωστος.

Η ένοπλη επίθεση έγινε στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης, με ένα στέλεχος του κόμματος να ανεβάζει και φωτογραφία με τη σφαίρα που διαπέρασε τη τζαμαρία των γραφείων.

Όλος ο πολιτικός κόσμος της τουρκικής αντιπολίτευσης καταδίκασε το γεγονός, καθώς νωρίτερα σήμερα (31.3.2023) έγινε γνωστή η σφοδρή αντιπαράθεση που είχε η επικεφαλής του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή ένα νοσοκομείο που δεν χτίστηκε ποτέ.

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος την απείλησε, λέγοντάς της «να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα