Επικαιρότητα

Συνάντηση Αστυνομίας-ΟΑΣΘ – «Υψηλό το επίπεδο συνεργασίας» των δύο πλευρών

Τα θέματα που συζητήθηκαν.

Parallaxi
συνάντηση-αστυνομίας-οασθ-υψηλό-το-997810
Parallaxi

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο Χρήστο Μπουλούμπαση είχε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών που έγινε στο γραφείο του Υποστράτηγου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του ΟΑΣΘ σε σχέση με την αστυνόμευση και την ασφάλεια των δρομολογίων και του προσωπικού του. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού ευχαρίστησε εκ μέρους του ΟΑΣΘ τον Υποστράτηγο για την άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας σε αρκετά συμβάντα τα οποία καταγράφηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα εντός λεωφορείων. Ειδική αναφορά έκανε σε πρόσφατο περιστατικό, τη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν χάρη σε παρέμβαση αστυνομικού εκτός υπηρεσίας απετράπησαν τα χειρότερα εντός λεωφορείου του Οργανισμού. Συγκεκριμένα, νεαρός επιβάτης γρονθοκόπησε τον οδηγό και ο αστυνομικός ακινητοποίησε τον δράστη έως ότου φτάσουν στο σημείο ενισχύσεις.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, τόσο ο κ. Μπουλούμπασης όσο και ο κ. Ταγγίρης υπογράμμισαν το υψηλό επίπεδο συνεργασίας Αστυνομίας και ΟΑΣΘ, το οποίο επιβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστεί.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα