Συνεχίζεται η αγωνία στην Εύβοια: Μάχη με τις φλόγες και σήμερα

Η κατάσταση τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Parallaxi
συνεχίζεται-η-αγωνία-στην-εύβοια-μάχη-476376
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα – Στιγμιότυπο Βίντεο παρακάτω

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν και σήμερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται τέσσερα ενεργά μέτωπα φωτιάς κοντά στα χωριά Πλατανιά, Κοντοδεσπότι και Μακρυμάλλη.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και οι εναέριες ρίψεις νερού ελπίζοντας πως μέσα στις επόμενες ώρες θα ελεγχθεί πλήρως η μεγάλη φωτιά που καίει τα πάντα στο πέρασμά της από εχθές.

Στα 4 μποφόρ η ένταση των ανέμων τη νύχτα, στην περιοχή της πυρκαγιάς στην Εύβοια – Το μεσημέρι της Τετάρτης η εξασθένιση των ανέμων 

Σύμφωνα με τα βραδινά προγνωστικά στοιχεία της Τρίτης 13/08, τα οποία δημοσιεύει το meteo.gr, οι βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στις περιοχές όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τετάρτη παρουσίασαν ενίσχυση, με τις μέσες εντάσεις τους να ανέρχονται στα 4 μποφόρ και τις ριπές τους σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σημαντική εξασθένιση των ανέμων περιμένουμε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 14/08.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα