Top

Συνέδριο Γονιμότητας: Τα social media αποδομούν τις σκοταδιστικές προθέσεις του

Σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σποτ.

Parallaxi
συνέδριο-γονιμότητας-τα-social-media-αποδομούν-772414
Parallaxi

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την προβολή του σεξιστικού σποτ για το συνέδριο γονιμότητας, «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μεταξύ άλλων στο διαφημιστικό σποτ ακούγεται «Και ξαφνικά, έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά. Κι έτσι απλά, αρχίζει ο απολογισμός. Όχι γι’ αυτά που έκανες, αλλά γι’ αυτά που θα έπρεπε να έχεις κάνει. «Άντε τι κάθεσαι; Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;». Κι αναρωτιέσαι: Πέρασες στο πανεπιστήμιο. Έπιασες μια καλή δουλειά. Γνώρισες τον άνδρα των ονείρων σου. Και ξαφνικά μαθαίνεις πως αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου, δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα. «Τι έχω κάνει λάθος;». Τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζες. Αν ονειρεύεσαι να κάνεις την δική σου οικογένεια αύριο, φρόντισε να ενημερωθείς σήμερα».

Δείτε το σποτ:

Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα μεταξύ των ομιλητών βρίσκονται ιερείς, πολιτικοί, δημόσια πρόσωπα που κατά βάση είναι άνδρες. Μετά τον σάλο, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέσυρε την αιγίδα της από το συγκεκριμένο συνέδριο αργά το βράδυ του Σαββάτου. Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι και η ΕΡΤ και το ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών:

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα