Διεθνή

Συνελήφθη Γάλλος ηθοποιός έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Έγινε ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στην κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;».

Parallaxi
συνελήφθη-γάλλος-ηθοποιός-έπειτα-από-838403
Parallaxi

Σύμφωνα με δύο γαλλικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός Αρί Αμπιτάν (Ary Abittan), ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στην κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», κρατείται μετά από καταγγελία για βιασμό.

Την είδηση δημοσίευσε αρχικά η «Le Parisien», ενώ το γεγονός πως ο ηθοποιός κρατείται μετέδωσε λίγο αργότερα και το γαλλικό δίκτυο BFMTV, όπου αναφέρεται πως η καταγγελία δεν έγινε από τη σύντροφό του, αλλά από τρίτο πρόσωπο.

Μάλιστα, η κράτηση του Αμπιτάν παρατάθηκε το πρωί της Δευτέρας για ακόμη 24 ώρες, με τα υπό εξέταση γεγονότα να λαμβάνουν χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στη Γαλλία έγινε γνωστός μέσα από σειρά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, ωστόσο η καριέρα του εκτοξεύτηκε όταν έλαβε μέρος στην κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», η οποία αγαπήθηκε πολύ και στη χώρα μας. Ο Αμπιτάν αυτή την εποχή προωθούσε το δεύτερο μέρος του «Θεέ μου, τί σου κάναμε;», ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην ανάπτυξη του one-man show του και της περιοδείας του που θα έκανε στη διάρκεια του επόμενου έτους.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα