Συνελήφθη ζευγάρι που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Parallaxi
συνελήφθη-ζευγάρι-που-δραστηριοποιο-317499
Parallaxi

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, μετά από ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας 34 (άνδρας) και 32 (γυναίκα) ετών, που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

– 33 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 31 κιλών και 232 γραμμαρίων, – ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,6 γραμμαρίων, – 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, – ένα πιστόλι με τροποποιημένη κάνη και – το χρηματικό ποσό των 4.250 ευρώ, ως προερχόμενο από το εμπόριο κάνναβης.

Διαβάστε ακόμη: 40χρονος πιάστηκε με 566 κιλά κάνναβης

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν δύο συσκευασίες κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του και στην κατοχή της 32χρονης ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Σκύλος εντόπισε 55χρονο με ηρωίνη στην Τούμπα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα