Ελλάδα

Συνέντευξη Τύπου Χαρδαλιά με δημοσιογράφους αύριο για τις πυρκαγιές

Αύριο στις 2μμ.

Parallaxi
συνέντευξη-τύπου-χαρδαλιά-με-δημοσιο-713060
Parallaxi
Εικόνα: Facebook

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, αύριο Τρίτη, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου παρουσία δημοσιογράφων. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, λόγω μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό θα επιτραπεί η παρουσία έως 20 δημοσιογράφων.

Το Δελτίο Τύπου

Αύριο, 10 Αυγούστου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής (Ριζαρείου 1 και Μικράς Ασίας, Χαλάνδρι).

Παρακαλούνται οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη, να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@civilprotection.gr ως αύριο, 10 Αυγούστου, ώρα 10.00.

Επισημαίνεται ότι για λόγους προστασίας από Covid-19, είναι δυνατή η συμμετοχή ως 20 δημοσιογράφων.

Νωρίτερα σήμερα η ΕΣΗΕΑ είχε αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας για τον τρόπο ενημέρωσης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, στο οποίο ανέφερε: «Απαιτούμε να σεβαστείτε τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο των δημοσιογράφων και κυρίως την τεράστια ανάγκη των πολιτών που δοκιμάζονται τόσο σκληρά, να λάβουν τις απαντήσεις που δικαιούνται».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα