Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συνάντηση με εκπροσώπους καλλιτεχνικών σωματείων

Sυζητήθηκαν οι προτάσεις που έχουν σταλεί από τα καλλιτεχνικά σωματεία σε όλα τα κόμματα

Parallaxi
συριζα-πσ-συνάντηση-με-εκπροσώπους-κα-984594
Parallaxi

Συνάντηση με εκπροσώπους των καλλιτεχνικών σωματείων πραγματοποίησαν σήμερα στη Βουλή η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου, ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, η συντονίστρια του Τμήματος Πολιτισμού Αννα Χατζησοφιά και μέλη της Γραμματείας Πολιτισμού του κόμματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προτάσεις που έχουν σταλεί από τα καλλιτεχνικά σωματεία σε όλα τα κόμματα και στην κυβέρνηση για νομοθετικές ρυθμίσεις σχετικά με το φλέγον θέμα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε την πλήρη στήριξή του στις νομοθετικές αυτές προτάσεις. Παράλληλα, παρουσίασε το ολοκληρωμένο πλαίσιο αναβάθμισης των καλλιτεχνικών σπουδών σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο, το οποίο αποτελεί προγραμματική δέσμευση και προτεραιότητα της επόμενης προοδευτικής κυβέρνησης.

«Ολο το διάστημα των κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει σταθεί απαρέγκλιτα στο πλευρό τους. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με σεβασμό στις δίκαιες διεκδικήσεις τους», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα