Τα εφιαλτικά ευρήματα της λίμνης στην Κύπρο

Πρόκειται για κάτι πρωτοφανές, που ούτε η συνείδηση μας μπορεί να αποδεχτεί, ούτε και μια σύγχρονη κοινωνία να ανεχτεί

Parallaxi
τα-εφιαλτικά-ευρήματα-της-λίμνης-στην-436758
Parallaxi

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον Δικαστηρίου όπου οδηγήθηκε το πρωί ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού για υποδείξεις σκηνών. Ο 35χρονος υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο από το οποίο έριξε τις βαλίτσες με τις σορούς των θυμάτων του, ο οποίος κατά τη διαδικασία ήταν ψύχραιμος.

Σύμφωνα με το Reporter.com ο o διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας δήλωσε:

«Η ρομποτική κάμερα έχει εντοπίσει δύο αντικείμενα τα οποία κινούν εύλογες υποψίες ότι είναι τα αντικείμενα τα οποία αναζητούσαμε. Αυτό που έγινε στη συνέχεια ήταν η σηματοδότηση των αντικειμένων, ώστε αύριο γύρω στις δέκα το πρωί να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσής τους, προκειμένου να διαπιστωθεί για ποια πράγματα πρόκειτα. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες για να ανεύρουμε και το τρίτο αντικείμενο. Κάτι βρέθηκε σήμερα το οποίο στείλαμε για εξέταση και αναμένουμε αποτελέσματα, χωρίς να ελπίζουμε όμως σε κάτι το θετικό. Απλώς εξετάζουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν συνάδουν με το περιβάλλον εκεί της λίμνης».

https://www.youtube.com/watch?v=ZhGDibs6HCs

Απόψε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο Πασχαλινό του μήνυμα είπε:

”Τούτες τις μέρες που το αίσθημα της αγάπης υπερέχει, γίναμε δυστυχώς μάρτυρες σειράς φρικτών εγκλημάτων σε βάρος ανθρώπων, που αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν την πορεία δεκάδων χιλιάδων συμπατριώτων μας που σε δύσκολες ώρες αναζήτησαν εργασία στο εξωτερικό”.

Πρόκειται για κάτι πρωτοφανές, που ούτε η συνείδηση μας μπορεί να αποδεχτεί, ούτε και μια σύγχρονη κοινωνία να ανεχτεί”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα