Επικαιρότητα

Ταχιάος: Σε πείσμα ολίγων, το μετρό τρέχει

«Η πόλη θα απολαύσει και ένα σύγχρονο μετρό που θα σηματοδοτεί το μέλλον της και θα της επιτρέψει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της».

Parallaxi
ταχιάος-σε-πείσμα-ολίγων-το-μετρό-τρέχ-382809
Parallaxi

Για την απόρριψη του αιτήματος έκδοσης προσωρινής διαταγής που είχαν υποβάλει, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, 304 πολίτες ζητώντας να «παγώσουν» οι εργασίες στο σταθμό Βενιζέλου, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό ΑΕ», Νίκος Ταχιάος.

«Σε πείσμα ολίγων, το μετρό τρέχει. Η λογική πρυτανεύει και όπως τεκμαίρεται από την δικαστική κρίση στις λίγες σειρές αυτής της απόφασης, η νομιμότητα κυριαρχεί», έγραψε στο Facebook.

«Η πόλη θα απολαύσει και ένα σύγχρονο μετρό που θα σηματοδοτεί το μέλλον της και θα της επιτρέψει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και μια σειρά από αρχαιολογικούς χώρους που θα ανανεώσουν την σχέση της με το παρελθόν».

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Πρόεδρο της ΠΕΔ/ΚΜ Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τους υπόλοιπους δημάρχους – συνεργάτες του, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Σΰλλόγου Παντελή Φιλιππίδη και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργο Τσακούμη οι οποίοι «παρεμβαίνοντας στη δίκη, μετέφεραν στη δικαστική αίθουσα την ομοθυμία της Θεσσαλονίκης στον στόχο “και Μετρό και Αρχαία”».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα