Ελλάδα

ΤΑΙΠΕΔ: Τα επόμενα βήματα για Αγία Τριάδα, Μαρίνα Αρετσούς και Ποσείδι

Το ΚΥΣΟΙΠ ενέκρινε το επικαιροποιημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ

Parallaxi
ταιπεδ-τα-επόμενα-βήματα-για-αγία-τριά-722616
Parallaxi

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) ενέκρινε στις 13/5/2021 το επικαιροποιημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan) του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο περιλαμβάνει 23 περιπτώσεις αξιοποιήσεων καθώς κατευθύνσεις για τη διάχυση των αρχών της Αειφορίας στη λειτουργία του Ταμείου.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται η Μαρίνα Αρετσούς, το Ποσείδι Κασσάνδρας και το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας στον δήμο Θερμαϊκού.

Μαρίνα Θεσσαλονίκης (Αρετσού)

Πρόκειται για μία μαρίνα δυναμικότητας 388 θέσεων με χερσαία ζώνη έκτασης 78 στρεμμάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης. Για την αξιοποίηση της μαρίνας, το ΤΑΙΠΕΔ θα εκπονήσει νέο σχέδιο χωροθέτησης.

Κάμπινγκ Ποσείδι

Πρόκειται για ένα ακίνητο έκτασης συνολικής έκτασης 293,870 στρ. και αξιοποιήσιμης έκτασης 140 περίπου στρ, στην περιοχή Ποσειδίου της χερσονήσου Κασσάνδρας του Νομού Χαλκιδικής. Διαθέτει μέτωπο αμμώδους παραλίας 600μ., ενώ εντός του αξιοποιήσιμου τμήματος έχουν αναπτυχθεί εγκαταστάσεις camping.

Ακτή και κάμπινγκ Αγίας Τριάδας

Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στον οικισμό της Αγίας Τριάδας στον Δήμο Θερμαϊκού, έκτασης 126,6 στρ. Το ακίνητο έχει εκτεταμένο αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους περίπου 600 μ. και πυκνή και εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς δενδροφύτευση στο χερσαίο τμήμα του.

Δείτε το αναλυτικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ ΕΔΩ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα