Ελλάδα

Τέμπη: Επτά τραυματίες πήραν εξιτήριο

Τέμπη: Επτά τραυματίες πήραν εξιτήριο

Parallaxi
τέμπη-επτά-τραυματίες-πήραν-εξιτήριο-983015
Parallaxi

Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας των περισσότερων τραυματιών του δυστυχήματος – Πόσοι παραμένουν σε ΜΕΘ και πόσοι σε απλές κλίνες

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας των περισσότερων ασθενών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, από τους συνολικά 7 τραυματίες που νοσηλεύονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), οι δύο που ήταν είχαν αποσωληνωθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σήμερα, Παρασκευή, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και νοσηλεύονται σε απλές κλινικές.

Έτσι, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται τώρα συνολικά 5 ασθενείς, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Πρόκειται για ένα κορίτσι που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη (διασωληνωμένο, αλλά σε σταθερή κατάσταση).

Ένα αγόρι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης αποσωληνωμένο και προετοιμάζεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ για νοσηλεία σε κλινική.

Ακόμα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, διασωληνωμένοι, αλλά σταθεροί.

Επίσης, ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Πρόκειται για τον 20χρονο φοιτητή από το Βόλο, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Στις απλές κλινικές νοσηλεύονται 7 ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Συνολικά νοσηλεύονται ακόμα 13 άτομα, από 20 που ήταν τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι 7 άτομα έλαβαν εξιτήριο.

Πηγή:  News247

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα