Επικαιρότητα

Τέμπη: Πήρε εξιτήριο ο 21χρονος Στέλιος, μετά από 29 ημέρες στο Παπαγεωργίου

Ήταν στο κυλικείο της μοιραίας αμαξοστοιχίας - Συγκλονίζει ο πατέρας του

Parallaxi
τέμπη-πήρε-εξιτήριο-ο-21χρονος-στέλιος-981207
Parallaxi

Συμπλήρωσε έναν μήνα παρά μία ημέρα στο νοσοκομείο ο 21χρονος Στέλιος και σήμερα Τετάρτη (29/3) πήρε εξιτήριο. Τραυματίστηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και σώθηκε από την κοπέλα του, που τον τράβηξε έξω, βγάζοντάς τον από μία τρύπα στο φλεγόμενο βαγόνι.

Νοσηλεύτηκε 29 ημέρες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ο φοιτητής Στέλιος Στρατέλος. Ήταν μαζί με την κοπέλα του στο κυλικείο τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη και σώθηκε από θαύμα.

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του 21χρονου.

«Μέχρι να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του, φέρνοντας στο μυαλό του τις δραματικές ώρες που πέρασε μέχρι να μιλήσει με το παιδί του.

«Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν» εξομολογήθηκε ο πατέρας για τις προσπάθειες των δύο νεαρών να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα