Επικαιρότητα

Θ. Καράογλου: Η κα. Νοτοπούλου στοχοποιεί για πολλοστή φορά την ιδιωτική πρωτοβουλία

Τι απαντάει ο Θ. Καράογλου στην ανακοίνωση της Κ. Νοτοπούλου

Parallaxi
θ-καράογλου-η-κα-νοτοπούλου-στοχοποιε-674415
Parallaxi

“Η κα. Νοτοπούλου στοχοποιεί για πολλοστή φορά την ιδιωτική πρωτοβουλία” αναφέρει ο Θόδωρος Καράογλου απαντώντας στην ανακοίνωση της κα. Νοτοπούλου για την κίνηση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης να διανείμει μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά στους τελωνειακούς σταθμούς Ευζώνων και Προμαχώνα.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης: 

“Σε 152 λέξεις αποκαλύπτονται τα ιδεολογικά νάματα του ΣΥΡΙΖΑ…

Με την ανακοίνωσή της η κυρία Νοτοπούλου στοχοποιεί για πολλοστή φορά την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αντί να επαινεί τις εταιρείες για την κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύουν, δωρίζοντας υγειονομικό υλικό στους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους των τελωνειακών σταθμών Ευζώνων και Προμαχώνα, τις καταγγέλλει. 

Φαίνεται πως εξακολουθεί να ονειρεύεται κολεκτιβοποίηση και άλλες Σταλινικές πρακτικές, από εκείνες που αρέσκονται στην Κουμουνδούρου”. 

Η κα. Νοτοπούλου επανήλθε μετά την τοποθέτηση του κ. Καράογλου τονίζοντας πως ότι για τον υπόλοιπο κόσμο η παροχή υγειονομικού υλικού είναι ευθύνη της πολιτείας για τον ΥΜΑΘ είναι “σταλινική πρακτική”

Η απάντηση: 

Όταν σε όλο τον κόσμο παροχή υγειονομικού υλικού, μέτρων ατομικής προστασίας στους πολίτες και η ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας  είναι ευθύνη της Πολιτείας , αλλά για τον ΥΜΑΘ της ΝΔ είναι “σταλινική πρακτική”.

Σήμερα που μετράμε εκατοντάδες θανάτους στη Βόρεια Ελλάδα η μόνη λέξη που αρμόζει, είναι ντροπή.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα