Top

Θέλεις να παίξεις πλάι στον Αντόνιο Μπαντέρας στη νέα του ταινία;

Μάθε πως να βρεθείς και εσύ στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Parallaxi
θέλεις-να-παίξεις-πλάι-στον-αντόνιο-μπ-773270
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Άρωμα Hollywood τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας Barracuda, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Πλέον έχεις και εσύ την ευκαιρία να κάνεις ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα σου πραγματικότητα. Να βρεθείς στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα γυριστεί στην πόλη.

Μάλιστα, στην πολυαναμενόμενη αυτή ταινία θα συμμετάσχει και μεγάλος αριθμός κομπάρσων, που θα φτάσει τους 1.000. Η επιλογή τους είναι πολυπολιτισμική και διαφυλετική, ώστε να αντικατοπτρίζει 100% την ανθρωπογεωγραφία του Μαϊάμι. Μ’ αυτό τον τρόπο η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο στούντιο.

Στη ταινία θα συμμετάσχουν άνθρωποι από όλες τις φυλές, τις ηλικίες και τις κοινωνικές διαστρωματώσεις. Λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων, το casting δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως αυτό θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Υπάρχουν αρκετές ανοιχτές θέσεις για Αφροαμερικάνους, Κινέζους, Λατίνους, Ρομά και ελάχιστες για Καυκάσιους, Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Τόσο για ενήλικους όσο και για παιδιά.

Επίσης, αναζητούνται ιδιαίτερες φυσιογνωμίες, όπως άτομα με πολλά τατουάζ, ράστα μαλλιά κλπ. Βέβαια η συμμετοχή είναι επ’ αμοιβή και θα τηρηθούν από την παραγωγή όλα τα μέτρα προφύλαξης COVID. Για πολλούς κομπάρσους θα υπάρχει και η εμπειρία του fitting ( επιλογή ρούχων με τους ενδυματολόγους της ταινίας), γνωστή και από τον χώρο του modelling.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο millionpic@yahoo.com ή στο 6944219586 (και Viber) στέλνοντας φωτογραφία προσώπου και σώματος, ηλικία, το τηλέφωνο, το email σας και την περιοχή κατοικίας σας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα