Διεθνή

Θέλεις να βρεις δουλειά σε ένα μαγευτικό κάστρο της Αγγλίας;

Σε ένα μέρος με 30 κατοίκους υπάρχει ανοιχτή μια θέση εργασίας.

Parallaxi
θέλεις-να-βρεις-δουλειά-σε-ένα-μαγευτι-310188
Parallaxi

Αν σου αρέσει να «ξεβολεύεσαι» και να αρπάζεις τις εργασιακές ευκαιρίες που προσφέρονται ανά τον κόσμο, τότε έχουμε μια δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου: υπεύθυνος επισκεπτών και προσωπικού στο νησί St Michael’s Mount στην Κορνουάλη της Αγγλίας, στο πιο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

Η θέση, σύμφωνα με την λίστα των επιθυμητών προσόντων στην αγγελία, χρειάζεται ένα άτομο υπεύθυνο, ικανό να εξυπηρετεί την πορεία των επισκεπτών από το πάρκινγκ μέχρι το κάστρο, καθώς επίσης και να διαχειρίζεται τους εποχιακούς εργαζόμενους. Παρ΄όλο που στο απομονωμένο μέρος ζουν μόλις 30 κάτοικοι, πέρυσι το νησί υποδέχτηκε περίπου 350.000 τουρίστες, άρα εκ των πραγμάτων αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό.

Οι αιτήσεις για τη θέση έχουν ξεκινήσει και κλείνουν την Τρίτη 17 Απριλίου. Οι ετήσιες απολαβές που προσφέρει κινούνται από 24.000 έως 29.000 αγγλικές λίρες, ποσό που ισοδυναμεί με 34.000 έως 41.000 δολάρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δέκα άτομα έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για τη δουλειά. Για να προλάβεις τον ανταγωνισμό, μάθε περισσότερα στην ειδική σελίδα στο facebook και στείλε το βιογραφικό σου στην ιστοσελίδα

Στα θετικά της εμπειρίας είναι η δυνατότητα να μείνεις στο κάστρο του νησιού, σε περίπτωση που το επιθυμείς, και να βιώσεις από πρώτο χέρι την ιστορία δεκάδων αιώνων έτσι όπως αποτυπώνονται στη συνολική ατμόσφαιρα του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σου αρέσει να ταξιδεύεις; Αυτά είναι τα ιδανικά επαγγέλματα για σένα!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα