Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός περιγράφει τον δραματικό απεγκλωβισμό βρέφους από ΙΧ

«Είναι άσχημο να βλέπεις το παιδί σου κλεισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει συνεχώς»

Parallaxi
θεσσαλονίκη-αστυνομικός-περιγράφει-913387
Parallaxi

Καρέ καρέ περιέγραψε ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Χρήστος Γκανάτσιος τον απεγκλωβισμό ενός ανήλικου αγοριού από το αυτοκίνητο της μητέρας του. Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η τετράδα των αστυνομικών διερχόταν από το σημείο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο. Αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν είδαν πέντε άτομα να περιτριγυρίζουν το όχημα. Σταμάτησαν και ενημερώθηκαν ότι εντός του οχήματος βρίσκεται κλειδωμένο ένα παιδί. Η μητέρα του του είχε δώσει τα κλειδιά του οχήματος για να παίξει. Το αγοράκι πάτησε το κουμπί κλειδώματος και εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

«Δεν ρωτήσαμε πόση ώρα βρίσκεται το παιδί στο αυτοκίνητο. Με την άδειά της και χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο το οποίο έχουμε πάνω μας, κάναμε θραύση του πίσω αριστερού παραθύρου πίσω από τον οδηγό, προσπαθώντας να ξεκλειδώσουμε το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουμε το ανήλικο το οποίο ήταν δεμένο. Έσπασα το παράθυρο, εισήλθα εντός, άνοιξα την πόρτα από την πλευρά του ανήλικου για να παραλάβει η μητέρα το παιδί της. Το παιδάκι ήταν φοβισμένο από τον θόρυβο που έκανε το τζαμί για να σπάσει. Είναι άσχημο να βλέπεις το παιδί σου κλεισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει συνεχώς» συνέχισε ο δικυκλιστής της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Σήμερα σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα και τον πατέρα, μας ευχαρίστησαν και μας ευχήθηκαν τα καλύτερα. Εμείς έτυχε για καλή τύχη του μικρού, να είμαστε περαστικοί από εκείνο το σημείο. Η μητέρα μας εξήγησε ότι στο παιδί αρέσει να παίζει με τα κλειδιά και του τα δίνει στο χέρι για να το απασχολεί» είπε καταλήγοντας ο αστυνομικός τονίζοντας πως όλοι οι συνάδελφοι του που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την προστασία των πολιτών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα