Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του ΙΧ που σκότωσε τον διανομέα

Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-χωρίς-δίπλωμα-ο-οδηγός-το-837531
Parallaxi

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διανομέων για τον θάνατο του συναδέλφου τους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Ο 21χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να οριστεί η ποινική δικάσιμος, στην οποία θα παραπεμφθεί ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον οδηγό του Ι.Χ. που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διέθετε άδεια οδήγησης και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία συνέβη όταν ο 21χρονος, παραβίασε κόκκινα φανάρια και διεμβόλισε τον 47χρονο, ο οποίος εκείνη την ώρα δούλευε κάνοντας διανομή φαγητού. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο, ενώ υλικές ζημίες προκλήθηκαν σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Μετά το συμβάν, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, όμως πολίτες που είδαν το περιστατικό έτρεξαν, τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της 30/10/2021, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα