Top

Θεσσαλονίκη: Πώς ο Dj του γάμου με τα κρούσματα κοροναϊού κατάλαβε ότι μολύνθηκε

Όσα είπε σε γνωστό ραδιοσταθμό της πόλης.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-πώς-ο-dj-του-γάμου-με-τα-κρού-634961
Parallaxi

dj

Σε εστία κοροναϊού μετατράπηκε γάμος στη Θεσσαλονίκη, με τουλάχιστον 16 άτομα τα οποία έδωσαν “το παρών” σε αυτόν να έχουν ήδη διαγνωσθεί με τον ιό.

Μεταξύ όσων μολύνθηκαν από την Covid 19 στο γάμο είναι ο γαμπρός, ο οποίος μίλησε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος δήλωσε ότι όλοι ακολούθησαν πιστά τους κανόνες και μάλιστα απέφυγαν να χαιρετήσουν τους καλεσμένους.

Πάντως, 16 άτομα που παρεβρέθησαν στο γάμο και στο γλέντι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Μεταξύ άλλων θετικός στον ιό διεγνώσθη και ο DJ του γάμου. Σε συνέντευξή του, ο Dj χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός ότι στον γάμο παραβρέθηκαν κυρίως νέοι άνθρωποι και επιβεβαίωσε ότι ο γαμπρός είναι θετικός στον ιό, καθώς και ότι, όπως γνωρίζει, υπάρχουν πάνω από 10 κρούσματα.

Ακόμη, όπως εξήγησε τον ενημέρωσε το ζευγάρι την Τετάρτη ότι υπήρξε κρούσμα και όταν την Πέμπτη διαπίστωσε ότι παρουσιάζει συμπτώματα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβανόταν τσούξιμο στα μάτια και κόπωση, επισκέφθηκε ιδιωτικό εργαστήριο και έκανε το σχετικό τεστ.

Το απόγευμα ειδοποιήθηκε ότι είναι θετικό και πως πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Κατά τον ίδιο, το μόνο σύμπτωμα που παρουσιάζει ως τώρα είναι δέκατα κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αν δεν είχε ενημερωθεί από τον γαμπρό για το κρούσμα δεν θα είχε αντιληφθεί ότι τα συμπτώματα που είχε σχετίζονταν με τον ιό.

Πηγή: Ράδιο Θεσσαλονίκη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα