Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εργασίες σε επαρχιακές οδούς που εξυπηρετούν 20 περιοχές

Ποιες περιοχές αφορά.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-εργασίες-σε-επαρχιακές-ο-359252
Parallaxi

Εργασίες συντήρησης θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του ανατολικού τμήματος της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, επισκευές και βελτιώσεις του οδοστρώματος, καθαρισμοί, αποκατάσταση λακούβων, αντικαταστάσεις στηθαίων ασφαλείας και πινακίδων, διαγραμμίσεις και αποψιλώσεις.

Οι εργασίες θα γίνουν στις επαρχιακές οδούς που εξυπηρετούν τις περιοχές Λαγκαδά, Σοχού, Όσσας, Νικόπολης, Λαχανά, Κολχικού, Βόλβης, Ρεντίνας, Βαγιοχωρίου, Ασκού, Πολυδενδρίου, Βαμβακιάς, Αρέθουσας, Στεφανινών, Λίμνης, Σκεπαστού, Φιλαδέλφειας, Λευκούδας, Αγίου Βασιλείου και Μαδύτου.

Η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης ενέκρινε σήμερα την προσωρινή εργοταξιακή σήμανση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων. Οι εργασίες θα γίνονται από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ενώ κατά τη διάρκεια εορτών και άλλων ημερών που ορίζονται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δεν θα εκτελούνται εργασίες, εκτός έκτακτων περιπτώσεων άμεσης επέμβασης.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα