Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κλειστή την Κυριακή η αερογέφυρα Σταυρούπολης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-κλειστή-την-κυριακή-η-αερ-486674
Parallaxi

Εργασίες καθαίρεσης και απομάκρυνσης εναέριων καλωδίων μεταξύ δύο πυλώνων που βρίσκονται στην θέση «Αερογέφυρα Σταυρούπολης» θα πραγματοποιηθούν από την Α.Δ.Μ.Η.Ε. Α.Ε. την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και γι’ αυτό όπως ανακοίνωσε η  Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα αποκλειστεί η πρόσβαση όλων των οχημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής :

  • Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική) θα εκτρέπονται στην οδό Ωραιοκάστρου και μέσω της Λεωφ. Στρατού και του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.
  • Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) μέσω των οδών Ωραιοκάστρου και κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό.
  • Οι κινούμενοι επί της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα πορείας προς Εύοσμο) θα εκτρέπονται στο ύψος του κυκλικού κόμβου Ευκαρπίας προς Ευκαρπία ή Πολίχνη.
  • Οι κινούμενοι επί της οδού Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) θα εξέρχονται στην οδό Θερμαϊκού και μέσω των οδών Ισαύρων και Ωραιοκάστρου θα εισέρχονται στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα