Top

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι σήμερα στο κέντρο για τον Μπαντέρας

Μετά το Λιμάνι, σειρά παίρνει η Εθνικής Αμύνης, όπου θα πραγματοποιηθούν σήμερα γυρίσματα για τη νέα του ταινία «The Enforcer».

Parallaxi
θεσσαλονίκη-κλειστοί-δρόμοι-σήμερα-σ-781519
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου από τα χθεσινά γυρίσματα του Αντόνιο Μπαντέρας στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φέρνουν τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας στον Περιφερειακό, οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και το Σάββατο, αφού για έξι ώρες θα κλείσουν δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 03/07/2021 και κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Μάλιστα από χθες στις 21:00 έως σήμερα στις 20:00 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης (εκατέρωθεν) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρο Νίκης.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα