Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη, λεωφορείο ΟΑΣΘ, Γραμμή 32 σήμερα το πρωί

Δρομολόγιο με τρύπα στο δάπεδο και πόσα ακόμα;

Parallaxi
θεσσαλονίκη-λεωφορείο-οασθ-γραμμή-32-σ-598718
Parallaxi

Σύμφωνα με την εικόνα και τις πληροφορίες που εστάλησαν στη σελίδα της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων Για Τις Αστικές Συγκοινωνίες στο facebook και ακολουθώντας την ανάρτησή της, λεωφορείο της γραμμής 32 σήμερα το πρωί, έκανε δρομολόγιο, μία τρύπα στο δάπεδο του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνονται μπορεί οι επιβάτες να ήταν λιγοστοί, ωστόσο παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με επιβάτιδα όταν μπήκε το πόδι της στην συγκεκριμένα τρύπα.

Η Πρωτοβουλία στο facebook γράφει χαρακτηριστικά:

Αναδημοσιεύουμε μήνυμα και φωτογραφία από συμπολίτη μας που σήμερα βρέθηκε σε ένα από τα λιγοστά και τρισάθλια λεωφορεία του ΟΑΣΘ: “Λεωφορείο γραμμής 32 σήμερα το πρωί. Με αυτήν την τρύπα στο δάπεδο έκανε δρομολόγιο (ευτυχώς με λίγους επιβάτες). Μια γυναίκα λίγο έλειψε να πέσει όταν το πόδι της μπήκε μέσα. Εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε ατυχημα. Το λεωφορείο ήταν πάρα πολύ παλιό και δεν φαίνεται να έχει γίνει καμία συντηρηση.”Φτάνει πια ο εμπαιγμός στο λαό της Θεσσαλονίκης. Να έρθουν ΤΩΡΑ καινούργια λεωφορεία! Να αυξηθούν τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές! Ασφαλής και ανθρώπινη μετακίνηση.

 Η ανάρτηση:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα